5 Populære Myter Om Tigere

tumblr_m79sppElaT1qk3dbqo1_500
Det har i løpet av mange år dukket opp en rekke ulike myter om tigere. Dette kommer av mange ulike grunner og ulike kulturer som har skapt historier og legender om tigere og dermed fortalt det videre i mange generasjoner. Her er noen av de aller beste mytene om tigere.

1. Tigere har ubegrenset med styrke

Det finnes noen legender der ute som forteller om tigere som har ubegrenset mengder med styrke og kraft. Dette er en påstand som ofte blit tatt opp i Nepalsk mytologi. Det er nemlig mange i Nepal som har tro på ulike krefter som dyr har og tigeren er en av disse. I tillegg til dette er det enda flere lignende legender om tigere i både den kinesiske og den koreanske kulturen.

2. Det finnes ingen sorte tigere

Det er mange som tror at det ikke finnes noen sorte tigere på denne jorden, noe som er helt feil. Sorte tigere finnes absolutt og disse kan faktisk bli funnet i Bengal.

3. Hvite tigere kommer fra Sibir

Dette er nok en myte som har blitt funnet opp av mennesker som mener at den hvite tigerpelsen fungerer som kamuflasje og beskyttelse fra kulden. Sannheten her er derimot at den hvite tigeren faktisk kommer opprinnelig fra India og den hvite flotte pelsen har ingenting å gjøre med forholdene i været.

4. Tigere liker ikke vann

Myten om at tigere ikke liker vann ble startet opp på grunn av deres opphav og måten de levde på. Det mange ikke vet er derimot at tigere er fantastiske svømmere og de har et konstant behov for vann for å holde seg hydrerte. I tillegg liker tigere vann nettopp fordi de må kjøle seg ned grunnet deres tykke pels.

5. Tigere angriper mennesker

Mange mennesker tror dessverre at tigere angriper mennesker, men dette er helt feil. Det finnes ingen tigere som frivillig vil oppsøke mennesker med mindre mennesket har gjort noe mot tigeren. Som regel vil tigerne faktisk løpe vekk fra mennesker da de helst vil være i fred.