Dine helt egne tigere i Animal Crossing

Hvis tigere er ditt yndlingsdyr, kan du samle mange av dem i det populære spillet Animal Crossing. Det er totalt syv tigerlandsbyboere som du kan invitere til øya din i Animal Crossing New Horizons, men det kan være vanskelig å finne dem.

Hvordan få tak i alle tigerlandsbyboere

Du kan ha opptil 10 landsbyboere bosatt på øya din i Animal Crossing: New Horizons, inkludert alle de syv tigerlandsbyboerne. To tilfeldige landsbyboere vil starte på en ny øy, men de kan erstattes hvis du ønsker andre figurer. For å få en femstjerners øyvurdering, skal du ha 10 landsbyboere, så du må ha tre som ikke er tigre, men det finnes løver og katter hvis du ønsker å holde seg nær tigerarten.

Erstatt eksisterende landsbyboere

Det er tre tigre som kan starte som landsbyboere, så du kan være heldige når du starter en ny øy og ende opp med to tigre med en gang. Det er imidlertid mange potensielle startende landsbyboere i Animal Crossing: New Horizons, så det er mer sannsynlig at du må erstatte de du starter med. Dette kan gjøres ved å ignorere dem fullstendig og vente i minst 15 dager til du ser en tankeboble over landsbyboerens hode. Landsbyboeren vil fortelle deg at de tenker på å forlate, og så må du oppmuntre dem til å reise. Etter at de har forlatt, må du raskt fylle den tomme plassen innen en dag eller to, ellers vil spillet automatisk tildele en tilfeldig landsbyboer til deg.

Amiibo-kort

Har du en full øy må du gjenta prosessen med å få en landsbyboer til å flytte, og deretter invitere en ny så mange ganger som det tar å få alle de syv tigrene på øya. Animal Crossing: New Horizons’ Amiibo-kort kan også brukes til å invitere bestemte landsbyboere til campingplassen, og så kan du spørre dem om å flytte inn. Selv om øya er full, kan spillerne bruke Amiibo-kort, men den nye landsbyboeren vil erstatte et tilfeldig en, slik at du kan miste en tigerlandsbyboer hvis du er uheldig. Hvis dette skjer, kan du starte spillet på nytt før det lagres eller reise tilbake i tid og prøve igjen.

Personligheter

Hver tiger i Animal Crossing: New Horizons har en spesifikk personlighet som livlig eller høy på pæra. Hvis du vil ha alle tigrene på øya er der minst en grinete figur du må leve med, men resten av tigrene er stort sett morsomme å være sammen med.

Nook Miles

For å finne alle tigerlandsbyboerne i Animal Crossing: New Horizons, må du tjene Nook Miles og kjøpe Nook Miles-billetter for 2000 hver. Å finne alle tigrene vil sannsynligvis ta lang tid og mange Nook Miles fordi det er bare syv tigre av hundrevis av mulige landsbyboere.