Om Tigercity

Tigerpark i Tigerstaden

Alle har vel sett den store tigerstatuen utenfor Østbanen, som på majestetisk vis slynger seg framover med et slu blikk. Den står der som en representant for hovedstaden vår, som også blir omtalt som “Tigerstaden”.

En tiger er rask, smidig, vakker, rå og søt på en gang, og dette kan vel sies om Oslo også.
Nå har du muligheten til å oppleve dette fantastiske kattedyret på nært hold. Vi åpner nemlig Norges første tigerpark! Klikk deg inn på Tigercity.no for en rå opplevelse du sent vil glemme.

Har du drømt om å mate tigre med dine egne hender, eller holde søte små tigerbabyer i armene dine? Hva med å gå med den største tigeren vår, Zeus, i bånd eller bade sammen med ungdomsflokken vår? Alt dette er mulig når du besøker parken vår. Vi har topp moderne fasiliteter, og noe for både store og små. Vi tilbyr safari, lekeplass, tigermating, forrykende show, fotografering med tigerbabyer, flaskemating, og mye, mye mer.

Tigerparken har vært en visjon lenge, og endelig har drømmen blitt realisert. Midt i hjertet av Oslo, på Aker Brygge, har vi åpnet verdens største og eneste rendyrkede tigerpark. Våre bengalske og sibirske tigre er flotte, store og tamme. Tigrene har vi selv avlet etter mange år med nøye forskning og testing. Som mange sikkert vet, er tigre redde for vann. Tigrene våre, derimot, simpelheten elsker vann! De bader og stuper som reneste sjøløver, og gjør flotte akrobatiske triks i vannet. Dette kan du garantert ikke se noe annet sted i verden.

Vi er nå stolte eiere av hele tretti tigre. Tyve av disse er bengalske tigre, mens resten er sibirske. Luna, som er vår tammeste tiger, er nettopp blitt mor til tre fantastisk søte små tigerbabyer, Milo, Khan og Shanti. Faren heter Brutus og er en stor og sterk kar som elsker å brøle høyt.

Har du lyst til å få et uforglemmelig møte med Zeus, Cleo, Pink, Stripe, Klo, Brøl og resten av våre flotte tigre, må du for all del stikke innom oss. Her blir du møtt av en frodig og naturtro park, der medarbeiderne er høyt utdannede dyrepassere, tigereksperter og veterinærer. Du kommer ikke til å angre!

Vi gleder oss til å se akkurat deg her!

[email protected]