4 av 10 underarter av tigere utdødd

Vi har i løpet av en rekke ulike artikler oppgitt spennende informasjon om alle de ulike tigerartene som lever den dag i dag, spredd rundt i verden. Det finnes derimot en rekke andre tigere som dessverre har blitt utdødd i løpet av årene. At mennesker kan sine fakta om disse dyrene er derimot minst like viktig og ikke minst spennende som å vite fakta om nålevende tigere. Derfor tenkte vi hos TigerCity at vi også skulle oppgi informasjon i form av ulike artikler av de utdødde artene av tigere.

Mennesker har oppdaget 10 underarter av tigere, hvor det finnes en som for lenge, lenge siden ble utdødd. Resten av de ulike artene klarte seg og overlevde helt frem til midten av det 20. årundre. Nå er derimot tre av disse artene også antatt utdødd og det er disse som vi skal fortelle om her hos oss. Disse tigerene kommer fra eksotiske og fjerne land som Sibir, Afghanistan, Iran, India, Kina, Bangladesh og Sør-øst Asia. Dette inkluderer også tre Indonesiske øyer og disse tigrene står også ansikt til ansikt med realiteten om at de også snart kan bli helt utryddet.

Ved besøk hos oss i TigerCity kan du lese og lære mer om alle de ulike artene av tigere. Vi holder nemlig foredrag om alle de ulike artene, så du har muligheten til å høre med om akkurat den arten du måtte være interessert i. Dette er en gylden mulighet for ulike klasser og skoler til å besøke oss som en lærerik opplevelse. For de som er interessert i et lenger besøk hos oss kan vi også sette opp tilpassede omvisninger med opptil flere foredrag på en og samme tid.